Επιλογή Σελίδας

Το Γραφείο Διασύνδεσης της ΑΣΠΑΙΤΕ σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στη δια ζώσης “Ημέρα Καριέρας”  σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΤΕ με θέμα: «Γνωρίζοντας τον κόσμο των Τηλεπικοινωνιών»

  • Πότε; 14 Μαρτίου 2023 στις 11:00-12:30
  • Πού; Στην αίθουσα 231(κεντρικό κτήριο)
  • Εγγραφή; Μπορείτε να κάνετε scanτον κωδικό QR που θα βρείτε στην αφίσα ή μπείτε στην ιστοσελίδα μας στο παρακάτω link και κάντε  την εγγραφή σας.

https://career.aspete.gr/2023/03/02/%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b5-14-%ce%bc%ce%b1/

  • Γιατί; Η ημέρα καριέρας είναι προσανατολισμένη στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών. Με την ενεργό συμμετοχή σου έχεις τη μοναδική ευκαιρία να μάθεις για όλες τις νέες εξελίξεις της επιστήμης που αφορούν στα τεχνικά θέματα, αλλά και να επικεντρωθείς σε ήπιες δεξιότητες που μπορείς να αναπτύξεις, στο πρότυπο που αυτές απαιτούνται από κάθε μελλοντικό εργαζόμενο στις Τηλεπικοινωνίες.
  • Πώς; Συνομιλώντας με τα παρακάτω εξειδικευμένα στελέχη του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος.
  • Σκιαθίτης Νικόλαος – EXECUTIVE DIRECTOR NETWORK OPERATIONS
  • Θωμόπουλος Χάρης – HR BUSINESS PARTNER CTS
  • Παπαδέλλης Κωνσταντίνος –  SENIOR RECRUITER
  • Σταμπουλής Πασχάλης – HRD Senior Specialist
  • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να μας στείλετε στο gdaspete@aspete.gr

 

Εταιρικό προφίλ: Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ οι μετοχές του διαπραγματεύονται στο διεθνές χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ό Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών: σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση και ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Παράλληλα, δραστηριοποιείται  στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών και των ακινήτων, διαθέτει την υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών και πληρωμών payzy by COSMOTE, την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού BOX και την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών COSMOTE Insurance.  Είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στη χώρα, το COSMOTE Fiber, ενώ το δίκτυο κινητής COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, έχοντας αποσπάσει 6 συνεχόμενες χρονιές το βραβείο για «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», στα Speedtest AwardsTM της Ookla. Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί επιχειρηματική επιλογή για τον Όμιλο ΟΤΕ. Βασικές προτεραιότητες είναι η βελτίωση του περιβαλλοντικού και κοινωνικού αποτυπώματος του Ομίλου, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις νέες ψηφιακές δυνατότητες.