Επιλογή Σελίδας

Προσκαλούμε εσάς, το εκπαιδευτικό προσωπικό & τους φοιτητές της σχολής στην επίσημη Ημερίδα και Τελετή Έναρξης του Arxellence 3, του νέου διεθνούς, διεπιστημονικού διαγωνισμού αρχιτεκτονικών ιδεών, σε συνδιοργάνωση της ALUMIL και της εταιρίας Πολιτιστικού & Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, με θέμα «Διατήρηση της ιστορικής μνήμης & ανάδειξη και προστασία των ιδιαίτερων περιβαλλοντικών χαρακτηριστικών της νήσου Γυάρου». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 18:00.

To Arxellence αποτελεί έναν θεσμό που έχει στόχο την ενίσχυση του διαλόγου για ζητήματα όπως η αειφόρος δόμηση, η κυκλική οικονομία και ο σεβασμός των φυσικών πόρων στη χώρα μας, δίνοντας την ευκαιρία στην παγκόσμια αρχιτεκτονική κοινότητα να καταθέσει τις προτάσεις της προς αυτή την κατεύθυνση.

Επισυναπτόμενη θα βρείτε την επίσημη πρόσκληση. Επίσης, διευκρινίζω ότι μπορείτε να εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/alumil-ArXellence3/Order?ttId=134107&ttQuantity=1&r=&c=p για να λάβετε την ατομική σας πρόσκληση!